nak duet takk.. tokan sini yeahh... :)

assalamualaikum.. kita hanya mampu tawakal.. inn shaa allah.. rezeki itu dari allah..
Income RM900 sehari tanpa modal. Tuan/Puan drpd kita berFB/berWECHAT/WHATSAPP xdapat hasil...apa kata sambil2 tu kita buat income nak?? tekan link ni klau nak join na buat duet.. inn shaa allah... ada hasil nya... meyh isi kat sini...
http://pay4shares.com/?share=134367

Thursday, February 23, 2012

sAyA TaK TeRiMa CiNtA aWaK


hello mellow.. hype3.. ape khabar anda2 semua.. hehhe...
sehat?? ieka tertekan sikit nieyh.. hehe.. maklumla..
final exam da dekat.. rushing dgn aktiviti lain lg..
penat taw.. tapi ieka na hupdet juagak entry untuk korang.. hehe
tgk tajuk entry tu... haaa..
SORRY I CANNOT ACCEPT UR
da da da.. jangan nak mngada2 kay..
ieka ade sebab kenape ieka buat mcm tu..
sebabnye.. adalah.. jeng3..
ieka nak study dulu(bila ieka berjaya.. ieka dapat gembirakan parent ieka)
ieka na dapatkan kerja dulu dan pegang duit sendiri dulu( from my mom word)
tolong family dulu untuk jasa parent ieka yang tak terhingga
 ieka tak berminat pada sape2 sehensem mane pun awak takkan dapat menarik minat ieka

okep.. da paham kan.. ade lagi yang mnguatkan ieka punye alasan..

ieka mencari SESEORANG yang:
Cintai Allah dan Rasulullah melebihi makhluk
Cintailah makluk dengan penuh persediaan dan matlamat
Perasaan cinta perlu selari dengan kehendak Islam dan tidak melanggar batas agama
Jauhi cinta ke arah maksiat
Sentiasa mendoakan kebaikan dan kesejahteraan orang lain
Hadiri majlis ilmu
Berikan hadiah yang bermanfaat
Binalah Cinta yang hebat sudah pasti bahagia dunia dan akhirat


tadaa.. senangkan.. ieka tak sempurna mcm awak jugak.. 
tapi ieka perlukan seseorang yang boleyh bimbing ieka 
bukan MENGONGKONG ieka.. harap awak paham..
maybe awak fikir yang ieka nieyh :
terlalu memilih...
terlalu jual mahal...
bajet HOT...
perasan cantik.. 
ingat orang nak sangat ke kat ieka...


untuk pengetahuan awak.. awak patut bersyukur..
ieka da AVOID awak dari melakukan maksiat..
okep.. da terang2 ieka ckp..
pada ieka.. biarlah kita pegang duit sendiri dulu..
barula pikir na jage(couple) anak dara orang..
betol tak kengkawan.. yelaa.. kalau couple time stdy.. 
awak nak bg kekasih awak mkn ape.. 
memang awak ade duit.. tapi duit bukan titik peluh awak..
macam mane tu.. mmm.. fikir-fikirkanla.. dan selamat berjaya..
hehe.. okep.. ieka sentiasa doakan kejayaan awak taw..
walaupun awak, awak dan awak semua yang dtolak..
hope kite still boleyh berkawan..
ok.. cheerrss up kayh.. hehe
okep.. sampai sinieyh je coretan ieka.. hehe.. nyte.. for readings..
gadis kesepitan :

4 comments:

✿Gucciey Lavender✿ said...

good luck ika . :)

♥Lady Ainaa♥ said...

All the best 4 u sis....hehehehe... bguslah sis ni..tabek spring kt sis...ngeeee

ieka"bunny" said...

@✿Gucciey Lavender✿ tq awak.. ((= hehe..

ieka"bunny" said...

@♥Lady Ainaa♥ terima kasih.. hehe.. <3