nak duet takk.. tokan sini yeahh... :)

assalamualaikum.. kita hanya mampu tawakal.. inn shaa allah.. rezeki itu dari allah..
Income RM900 sehari tanpa modal. Tuan/Puan drpd kita berFB/berWECHAT/WHATSAPP xdapat hasil...apa kata sambil2 tu kita buat income nak?? tekan link ni klau nak join na buat duet.. inn shaa allah... ada hasil nya... meyh isi kat sini...
http://pay4shares.com/?share=134367

Saturday, August 4, 2012

Oh My PuAsA.. (=


hai hai hai.. sudah lame tak ber'update.. 
maaf la yee... kebelakangan ini sebok sikit..
heeee.. ape khabar korang semua?? sehat2 ke??
haaa.. puase ke tak ni?? sekarang bulan puasa..
hope tak terlambat lg la k nak wish.. (=

selamat berpuasa di bulan ramadhan al-mubarak,
semoga ibadah kita diterima oleh allah dan ikhlas ye..

haaaa... bila da masok bulan pose ni..
mula la ragam macam2 kan.. *twink..
 bangun subuh tu jangan tak bangun..

sesungguhnya bersahur itu adalah baik untuk kita.. (=
bila pergi bazar ramadhan.. nafsu tu mulala kemuncak.. 
kalau boleyh satu bazar tu nak beli kn.. 
sekali dgn meja2 pun nak angkut.. hehe..(macam pernah buat je)
hehe... ape maksud puasa yep?? hmmmm....
adakah dari segi menahan diri dari makan sahaja??
no no no... salah sama sekali... jaga tingkah laku kita.. 
gunakan anggota badan anda untuk SOLAT TERAWIH..
dan lakukan ibdah2 lain.. untuk mmbantu orang laen k..
bersangka baik pada orang..
janganla dok mngata orang la, dengki apa semua tu..
ta mau ta mau tamau.. ta baek taw..
nanti allah kerat lidah tu bau taw..
okayh.. senantiasalah senandungkan ayat2 AL-QURAN..
bukan ayat2 cinta taw.. ;).. banyak manfaatnye..
contohnya.. korang nak kurus kan..
korang puasa la.. tak perlu charge pun...
duit nak beli pill kurus pun tak perlu..
haha.. macam ieka.. kebetulan pg tadi dekat U ade program..
pergila dekat satu booth kesihatan tu..
kononnye nak timbang dan ukur dgn harapan tinggi.. 
setelah ditimbang dan di ukur..
tambah tolak bahagi darab semua.. tadaaaaaaa..

tapi "ter" underweight la pulak.. huhu... sedihnye.. 
dapat pesanan mkn banyak2 taw.. "nak mkn mcm mne da pose".. 
"maksudnye after buka pose la cik adik sayang.. hehe..
baiklah kak.." agak termalu disitu.. tapi tak pe.. 
hehe.. plus dgn ketot pulak..terlompat2 jugakla 
nak lihat ape yang dhadapan.. huhu.. 
haaa.. amacam.. jeles tak.. dah tahu kan kelebihan berpuasa..
tunggu ape lg.. pose la k.. jimat duit poket taw.. untung lg tu..
okayh.. rasenye sampai disini sahaja coretan2 hati ieka..
sebenarnye ade lg.. tp takut berjela2 pulak.. 
korang bosan pulak nnti.. 
salam sayang buat korang.. nak claim duet raya boleyh?? hehe..
tata.. wasalam..


hamba allah;

14 comments:

Perlukah Nama Betul? said...

Sedihnya lah lagu yg awak pasang ni... hehehe... XD

tutorialbloggers.com said...

underweight la pulak.. hehhe..

siti zulaikha said...

@Perlukah Nama Betul? hehe terlupa nak tukar.. suggest lagu yang best2.. hehe (= thankz sudi terjah mai

siti zulaikha said...

@tutorialbloggers.com hehe itu la pasal... parah2.. (=

shafiqabdshukor said...

selamat berpuasa gak~~~

siti zulaikha said...

@shafiqabdshukor yee.. tq awak.. ^_^

farah adibah said...

Hee . Selamat berpuasa jugak :) nice purple .

siti zulaikha said...

@farah adibahaa.. tq awk.. ^_^ selamat2 berpuase

kaishin said...

selamat berpuasa :)

nurul fadzlin said...

lah , kurus nyee . untong laa . hehhe . hepi fasting dear =)

siti zulaikha said...

@kaishin terima kasih.. selamat2.. (=

siti zulaikha said...

@nurul fadzlin hehe alhamdulillah.. (= awok jugak ye sayang.. (= slamat2 berpuasa

QasehnyaRania said...

salam kenal danm selamat hari raya
dan follow sini

Ain Dzaya said...

helloo dearr! ain singgah sini :)
bila nak berupdate belog nie....:) dah nak masuk raya haji dah..muehehe..kepping blogging taw ^^