nak duet takk.. tokan sini yeahh... :)

assalamualaikum.. kita hanya mampu tawakal.. inn shaa allah.. rezeki itu dari allah..
Income RM900 sehari tanpa modal. Tuan/Puan drpd kita berFB/berWECHAT/WHATSAPP xdapat hasil...apa kata sambil2 tu kita buat income nak?? tekan link ni klau nak join na buat duet.. inn shaa allah... ada hasil nya... meyh isi kat sini...
http://pay4shares.com/?share=134367

Tuesday, October 16, 2012

segmen tingkatkan followers sampai lebam!!!


(klik banner kalau nak join yer syg)

hola.. hye2.. haa.. segmen kali ni..
ieka nak join sebab ieka ade target taw..
ieka ingat nak tambah friendz a.k.a followerz before besday ieka..
sooo ieka pun join la segmen ni.. 
humm agak2 tercapai ke tak..
walaubagaimanapun(bm habis..) kite try okayh..
let's move on bebeyhh..
 syarat2nye senang aje... ^_- wink**
  • wajib buat satu entry bertajuk segmen tingkatkan followers sampai lebam( )
  • tempek banner atas tu( )
  • print screen followers korang( )

  • tag sorang blogger atau sebanyak mungkin blogger dalam entry tu( )
  • Publish entry( )
  • post kat comment xiao okays :)( )

  • Syarat biasa :)
  • Follow blog xiao -----> Xiao( )
  • Like fanpage me ----> Xiao( )
  • Follow sponsor  -----> Fiqah( )
  • Follow sponsor -----> Follow( )
  • Like sponsor ---> Yuhuus Blog( )
  • Subscribe sponsor ----> Tyqa( )
  • Like sponsor ------> Izumi Shop( )
  • Klik ni ---> klik , klik , klik( )
*3 Pemenang yang berjaya meningkatkan
followers sebanyak mungkin akan mendapat hadiah misteri :)

*dan 10 orang bertuah akan dimasukan dalam bloglist blog xiao :)

*Penyertaan ni akan terbatal jika kurang daripada 30 orang join !

Tarikh tutup
30/11/2012 okay 
kalau ada halangan maybe akan ditukar tarikhnnya

haaa.. senang tak?? best kan.. tunggu ape lagi jom la joinn..
support la sikit segmen blogger hebad kita nieyh.. ^_^
adoisss.. winkk***

8 comments:

nurul afifah said...

http://pipotgraphy.blogspot.com/2012/10/segmen-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

siti zulaikha said...

@nurul afifah hai awop.. (=

♥ DygAzizah ♥ said...

Anda diTAG :) Dtg follow utk segmen Tingkatkan Followers sampai lebam :)

http://sikedingmpun.blogspot.com/2012/10/segmen-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html#links

beritaMY said...

salam perkenalan dari blogger beritamy

artikel terbaru Saya akan saman orang yang bogelkan saya-RCW

siti zulaikha said...

@♥ DygAzizah ♥hye awop.. thank 4 da tagg.. (=

siti zulaikha said...

@beritaMY ye.. insya'allah sye dtg terjah.. :)

siti zulaikha said...

hye2 (=

anas mig said...

assalamualaikum.. blogger newnie.. visit my blog often.. :)
http://anasmigacademy.blogspot.com/