nak duet takk.. tokan sini yeahh... :)

assalamualaikum.. kita hanya mampu tawakal.. inn shaa allah.. rezeki itu dari allah..
Income RM900 sehari tanpa modal. Tuan/Puan drpd kita berFB/berWECHAT/WHATSAPP xdapat hasil...apa kata sambil2 tu kita buat income nak?? tekan link ni klau nak join na buat duet.. inn shaa allah... ada hasil nya... meyh isi kat sini...
http://pay4shares.com/?share=134367

Tuesday, May 8, 2012

1st Giveaway By Iena Eliena



hai3.. haloo haloo halooo.. ehee.. lebih2 plak..
jom3 ramai2 join contest nieyh.. 
banyak pulak contest ieka join yerw.. ehee..
sekadar mengisi masa lapang yang terlebih lapang nieyh..
oraitt3.. membebel plak.. okayh let's move on...


klik banner untuk join kayh sweet heart.. 


okayh... nak cite sikit.. ahakz...
pengajur contest nieyh model taw..
 ieka ade gak terdetik lam ati nak jadi model.. hehe..
sekadar hobby aje sayang.. 

okayh so untuk memenuhi syarat contest nieyh:

1)  Follow blog cik iena(sudah semestinya!!)

2)   Like fanpage cik iena(sudah semestinya!!)

3) Like fanpage sponsor(sudah semestinya!!)


4) Buat entry bertajuk "1st Giveaway By Iena Eliena"

dan tempekkan gambar comel kt atas nie(^_~)
(sudah semestinya!!)

5) Sila beritahu siapa referral anda

(ieka di tag oleyh sis yang chombel bieysha)

6) Tag minimum 3 blogger dan pastikan mereka tahu

nak tag bnyk2 pon boleh sb ade hadiah utk top referral 

(sudah semestinya!!)

ieka nak tag sis chomel:




7) Tinggalkan link anda diruangan komen

(sudah semestinya!!)

*okayh ape tunggu lagi.. jom join cepat blogger yang ohsem.. ^^,
adioss.. wasalam..

7 comments:

Iena Eliena said...

thanks sudi join GA cik iena(^_~)
nama da update
http://www.ienaeliena.com/2012/05/senarai-peserta-1st-giveaway-by-iena.html
Good luck & all the best :)

emeliena said...

Assalamualaikum, good luck dear ;]

siti zulaikha said...

@Iena Eliena tq sis.. ^^,

siti zulaikha said...

@emeliena wasalam.. ehee.. ^^, tq eme.. (=

cikpinky said...

wah..sy ditag!!

siti zulaikha said...

@cikpinky awakk.. join3.. ^^,

Iena Eliena said...

Salam..
sorry buat semua tertunggu
iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
nk tny pendapat korang..
nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
mintak bg feedback yer
kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
awal bln 11 ni iena pergi korea..
sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

email : iena@ienaeliena.com