nak duet takk.. tokan sini yeahh... :)

assalamualaikum.. kita hanya mampu tawakal.. inn shaa allah.. rezeki itu dari allah..
Income RM900 sehari tanpa modal. Tuan/Puan drpd kita berFB/berWECHAT/WHATSAPP xdapat hasil...apa kata sambil2 tu kita buat income nak?? tekan link ni klau nak join na buat duet.. inn shaa allah... ada hasil nya... meyh isi kat sini...
http://pay4shares.com/?share=134367

Wednesday, May 2, 2012

Exclusive Giveaway By Cik Bunny



hai3... ieka join satu contest niey yg telah d'tag oleyh cik EME..
nerbes nieyh.. (=


macam mane na join?? kejup3.. (=
korang kene terjah syarat2nye dulu... klik (sini)
pastu.. cm ne na join contest nieyh?? keep reading to the bottom

first, korang wat entry bertajuk "Exclusive Giveaway By Cik Bunny", copy banner kat (sini) dan link kan ke entry (sini)
kalau korang nak tag pun boleyh.. *ade adiah untuk top referral taw


Di akhir entri skali kat antry anda letak ayat ini " Giveaway ini dianjurkan oleh Inspire Bunny ditaja bersama NMA ShopButikpinkkuBunny Inspired dan Heart Inspiration (boutique) "


korang dah siap? and then tinggalkan link blog link penyertaan anda berserta nama facebook(jika ada) di bahagian komen entri (sini) taw . Kat tempat lain tidak diterima.

entry untuk contest nieyh:


done linkkan kpd entry Exclusive Giveaway By Cik Bunny

ieka nak tag fieda misz pinky , aini
Giveaway ini dianjurkan oleh Inspire Bunny ditaja bersama NMA 
ShopButikpinkkuBunny Inspired dan Heart Inspiration (boutique)

Done!!!.. 
1- terjah sponsor utama ni: http://bit.ly/kzpKNi
2-follow blog Inspire Bunny (penganjur), Bunny InspiredNMA ShopButikpinkku dan Heart Inspiration (boutique).


hehe.. to all reader.. haa ape tggu lagi jom kita ramai2
join contest nieyhhh.. (=
adioss.. wasalam~~

14 comments:

fieda said...

good luck..nanti kita join ye...:)

siti zulaikha said...

@fieda tq awak.. ^^,

pinky said...

akk xpnh joint contest...huhuhu....xreti lah dik...a/way good luck k...

siti zulaikha said...

@pinky ehee.. tape.. (= thengs for da support kak.. :)

emeliena said...

Yeayy,good luck . winkwink ;]

aini n_ar said...

tq coz tag aini. . hehe

aini n_ar said...

tq coz tag aini. . hehe

aini n_ar said...
This comment has been removed by the author.
aini n_ar said...
This comment has been removed by the author.
aini n_ar said...
This comment has been removed by the author.
Sally Yatiey said...

Goodluck :D

siti zulaikha said...

@emeliena ehee.. tq eme.. (=

siti zulaikha said...

@aini n_ar same2.. (=

siti zulaikha said...

@Sally Yatiey thankz 4 da support sweet..