nak duet takk.. tokan sini yeahh... :)

assalamualaikum.. kita hanya mampu tawakal.. inn shaa allah.. rezeki itu dari allah..
Income RM900 sehari tanpa modal. Tuan/Puan drpd kita berFB/berWECHAT/WHATSAPP xdapat hasil...apa kata sambil2 tu kita buat income nak?? tekan link ni klau nak join na buat duet.. inn shaa allah... ada hasil nya... meyh isi kat sini...
http://pay4shares.com/?share=134367

Monday, May 7, 2012

jom ramai2 sertai Contest RM 200 bersama www.careeron9.com



hai3.. ieka d'ajak oleyh sis comel ika<--klik tuk follow
 join contest nieyh..jom ramai2 join contest nieyh..                   ta rugi pape pun (=

kalau menang dapat duit free2 jerw.. 
rm 200 woooo.. (=
 klik DUET untuk join kayh 



bagi memenuhi syarat join contest ni ieka dah:

Para peserta yang ingin menyertai contest ini haruslah mematuhi 5 step di bawah :-

1.'LIKE'  di Fanpage Careeron9-> http://www.facebook.com/careeron9(done!!!)
2.Menjadi Followers Careeron9(done!!!)
3. Membuat satu artikel menarik mengenai Iklan Jawatan Kosong di Blog Careeron9 supaya pengunjung mengunjungi blog Careeron9.(done!!!)
4. Memasukkan widget careeron9 di Blog anda (done!!!)

*haaa.. ape tuggu lagi.. jom ramai2 memeriahkan lg.. 
sapa2 yang nak cari job boleyh la join sini..
tana cari job pun leyh join taw.. 
surf sedalam-dalamnya ke laman web ini(careeron)
dekat sini korang leyh cari apa kerja kosong yang ada..
tips untuk interview pun ade.. tggu ape lagi.. 

*okayh itu saja.. adioss..  wasalam.. 

2 comments:

emeliena said...

wah.. best of luck yep dear ;]

siti zulaikha said...

@emeliena tq eme.. ^^,