nak duet takk.. tokan sini yeahh... :)

assalamualaikum.. kita hanya mampu tawakal.. inn shaa allah.. rezeki itu dari allah..
Income RM900 sehari tanpa modal. Tuan/Puan drpd kita berFB/berWECHAT/WHATSAPP xdapat hasil...apa kata sambil2 tu kita buat income nak?? tekan link ni klau nak join na buat duet.. inn shaa allah... ada hasil nya... meyh isi kat sini...
http://pay4shares.com/?share=134367

Friday, May 25, 2012

Birthday Giveaway


haaa... sebelum meneruskan perjalanan.. ieka wish birthday kepada si comel berdua:
selamat ari lahir yee.. semoga hidup di berkati allah dan dimurahkan rezeki.. :)


Syarat - Syarat Giveaway
  • Ada alamat di MALAYSIA  (sudah semestinya!!)
  • Follow blog Shafri dan AMNA (sudah semestinya!!)
  • Follow/Like/Add sponsor : - Tekan Sini (sudah semestinya!!)
  • Bagi pendapat anda tentang Bellaluna Boutique
Korang suka atau x shop ni? Design baju macam mana yang korang minat? Skirt , loose dress , kimono cardigan dan lain-lain.. ( untuk collection terbaru mereka nanti )

"ayaya.. bila ieka terjah shop  Bellaluna Boutique 
hati terpikat dengan koleksi2 yang mereka ada.. sukaaa!!
dan pelbagai jenis baju dijual.. especially ieka minat kimono 
faveret taw!!(obses).. dan bertambah terujaa bila ade discount!!
ehee.. ta sabar na p terjah bagai disitu lagi dan lagi.."
  • Buat entri wish birthday kepada Shafri bertajuk 'Birthday Giveaway' berserta banner simple di atas + linkkan ke blog saya @ AMNA (sudah semestinya!!)
  • Tag min. 1 kawan.
  • Hantar 
  • Link Penyertaan , Nama Facebook di ruang komen Shafri/AMNA *salah satu!
(sudah semestinya!!)
Harap awak semua patuhi semua syarat. Kalau TIDAK.. pernyertaan tidak akan dikira.
 15 peserta awal yang join automatik dapat RM20 Voucher belanja di ChaChiMeWe


*selesai sudah.. ^^, adiosss.. haa tggu ape lagi.. meyh la join meyh..
jgn segan2 taw.. :) wasalam


15 comments:

~~oOpEt~~ said...

rajinnya join :)

siti zulaikha said...

@~~oOpEt~~<-- awakk tq.. jom join jom sweet

Sally Yatiey said...

Goodluck ye :D

siti zulaikha said...

@Sally Yatiey ehee.. tq comell.. jom join skali.. :)

eiqa azra said...

gud luck.. :)

emeliena said...

Goodluck dearrrr , kita sokonggg dari jaohh ;]

siti zulaikha said...

@eiqa azra tq comell.. :)

siti zulaikha said...

@emelienaeme... :) tq sweet.. ^^,

Cik Kay Jue said...

good luck ea... moga jadi pemenang.. >_<

siti zulaikha said...

@Cik Kay Jue tq sis.. :) jom join skali.. :)

kinara kinatara said...

singgah sini..gudluck..btw follow sini and cantik belog nyh..

siti zulaikha said...

@kinara kinatara trimas awkk.. :) jom join skali.. :)

Iena Eliena said...

salam..
jalan2 kt sini & cik iena nk tag
jom join.careeron9 buat segmen khas utk blogger
http://www.ienaeliena.com/2012/05/wwwcareeron9com.html
tarikh tamat:31 mei 2012

Iena Eliena said...

salam..
jalan2 kt sini & cik iena nk tag
jom join.careeron9 buat segmen khas utk blogger
http://www.ienaeliena.com/2012/05/wwwcareeron9com.html
tarikh tamat:31 mei 2012

siti zulaikha said...

@Iena Eliena tq cik iena.. opss dah terlepas.. uhuu.. baru on9.. tq 4 inviting.. (=