nak duet takk.. tokan sini yeahh... :)

assalamualaikum.. kita hanya mampu tawakal.. inn shaa allah.. rezeki itu dari allah..
Income RM900 sehari tanpa modal. Tuan/Puan drpd kita berFB/berWECHAT/WHATSAPP xdapat hasil...apa kata sambil2 tu kita buat income nak?? tekan link ni klau nak join na buat duet.. inn shaa allah... ada hasil nya... meyh isi kat sini...
http://pay4shares.com/?share=134367

Wednesday, May 9, 2012

Tunggu!!!! jangan buang hadiah tu!!!



hai3.. ape khabar semua... ehee...
ieka nieyh asyik2 updet sal contest jerw kan...
okayh2.. jari-jemari ieka pun dah berbelit-belit..
taip-menaip atas keyboard nieyh.. dah macam dance dah..
hehehe.. haaa.. amcam tajuk kali nieyh..
ehem3.. adiahhh ooouuhh... 








korang pun mesti dapat adiah
yg lg ohsem dari ieka an an an.. mesti korang pikir..
alaaa satakat dpt adiah cabok nieyhh ape kelllass an..
okayhh.. bukan ieka na mnnjuk-nunjuk or whatever it's call..
ieka nak gtaw.. walaupun adiah tu tak seberapa..
tapi nilai tu ade.. ape nilai2 nieyh.. ehehe..
maksudnya valeu sesebuah perhubungan tu lerw..
adoi-doi-doi.. so korang dah paham kan.. 
ehmm.. walaupun dah ta bape kerap nak bhubung.. 
tp dengan penggunaan kita keatas hadiah2 yg dberi
cukup menggambarkan yg kita hargai dorang 
dan menyayangi dorg terama-amat-amat sangat...
haa nampak tu penekanan dibuat.. haa.. bile da putus or 
whatever jgn buang rugi taw.. korang gune jelah.. 
brg tu ta salah pun yg salah org yg bagi tu.. hehe
mcm ade pngalaman je ieka nieyh..
pngalaman tu memang ade.. tapi pengalaman tu la 
yang mengajar kita erti sebuah kehidupan kan..
eceyhh berfalsafah pulak.. (=
haa.. da bace celoteh2 ieka nieyh.. pasni
jgn buang taw.. korang simpan la.. sebenci mane pun pd
org tu.. tp nilai dan perhargaan tuu masih ade kan..
okayh.. itu saje.. adiosss.. wasalam..


*sejauh mane pun korang berlari.. kenangan tetap wujud.. (=


berbanyak-banyak terima kasih pada yang memberi hadiah pd ieka..
ieka memang tak penah lupekan korang.. (=
lot of lova.. 
si penerima hadiah (=

15 comments:

emeliena said...

waalaikumussalam.. ieka-chan.. rasanya cekelat tu dapat masa kat PLKN kannn darlinnn ? hekhek <3

IEQAH said...

banyaknyeee..nak satuuuu

ChiLaBaey's Spot said...

Terima kasih dear sebab terjah dan follow blog tak semenggah dari saya... Keep blogging yer... :)

siti zulaikha said...

@emeliena wasalam.. eme!! ehee.. igt lg yerw.. ^^, simpan jgak walaupun ta dak isi.. eheee

siti zulaikha said...

@IEQAH ehee.. nak yerw awak.. ambik la.. ehee.. ^^, gmbar aje taw.. syg adiah2 tu.. ehee

siti zulaikha said...

@ChiLaBaey's Spot aha.. okayh.. tq sbb sudi singgah.. ^^,

emeliena said...

@siti zulaikha<--- Mesti laa ingat. masa tu ieka tersipu-sipu malu bila dapat hadiah tuu daripada SEKRET ADMIRE. comeiii sangat <3 !

siti zulaikha said...

@emeliena ehee.. mna da secret admire.. salah org kowt.. hehe.. ^^,

FARHAN said...

untung la dpt hadiah... ;D

pelik la spe yg nk buang tuh..sape2 yg rse nk buang bek kasi farhan je.. hikkk ;P

siti zulaikha said...

@FARHAN<---- awk.. betol tu.. hehe... boleyhla gunakan.. tak ke membazir namenye kalau buang.. (= tq sudi drop komen..

Sally Yatiey said...

Banyaknya hadiah :D Betul2. Hargai apa yang orang beri kat kita, kan . Jangan dibuang :D

Sally Yatiey said...

Banyaknya hadiah :D Betul2. Hargai apa yang orang beri kat kita, kan . Jangan dibuang :D

siti zulaikha said...

@Sally Yatiey<--- awak.. betol tu.. hehe.. kalau ta na derma aje.. senang.. (=

Selendang Merah said...

wah byknya...menarik..kalau sm dpt nak wat kenangn sebab bukan senang nak dpt..walaupun benda tu biasa.kn? :)

siti zulaikha said...

@Selendang Merah<--- sm.. betol tu.. ehee.. tp nilai dia bermakna.. :)